Ozark is a portfolio theme designed for all types of creative websites. It was built based in the latest trends in design style and typography choices.

Address

63739 Street B:9 City, Country

Phone

1-900-333-333

Email

ozark@gradastudio.com

O meditaci

O meditaci Kdysi mi jeden moudrý člověk řekl – pokud to můžeš popsat slovy, tak to není meditace.

Podle jógových definic je meditace stav bez mysli, stav za myslí. tak nějak většinu času slovo meditace používáme nesprávně – já v tom s dovolením budu ještě chvíli pokračovat moje cesta byla opředena spoustou mylných představ, konceptů.. …od meditace je nuda, přes meditace jsou hodni jen mudrci, mniši a jogíni a není pro běžné lidi jako jsem já, až po k meditaci je třeba talent a ten já nemám…

A jak už to život umí, dovedl mě do místa, kde jeden osvícený člověk nazýval ten proces – sezení. Žádná meditace, prostě sedíš – a to se mi líbilo. Sejmulo to veškerou tíhu, kterou jsem měla s meditací spojenou (všechny poučky jak to DĚLAT správně…). Můj průvodce mi denně dokazoval, že sedět se dá kdykoliv, kdekoliv, na čemkoliv, a koncepty padaly jako hrady z písku.

A já začala sedět s větší svobodou. Na otázku jak dlouho, mi bylo řečeno – dokud je třeba. Instrukce zněla – seď, o nic se nesnaž, buď s tím co je. Když budeš s tím co je, tak nikdy nemůžeš šlápnout vedle. Meditace se stane. Tak jsem našla cestu k sezení a meditace se stala. Boření konceptů pokračovalo a pokračuje, ale to by byl jiný příběh.